>>>>> MATEMATICĂ clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a IX-a, Bistrița >>>>>>>
Sâmbătă, 10 octombrie 2020 - Informații cu privire la testare în mediu online

2020-10-08 08:45:08

PROBA DE SELECȚIE A GRUPELOR DE EXCELENȚĂ
MATEMATICĂ - centrul Bistrița


Proba se desfășoară sâmbătă 10 octombrie 2020 după cum urmează:

Clasa a V-a 10:00-12:00
Clasa a VI-a 11:00-13:00
Clasa a VII-a 09:00-11:00 GoogleMeet
Clasa a IX-a 11:00-13:00 GoogleMeet

Se vor afișa, cu 10 minute înainte, link-urile pentru a putea intra în legătură cu profesorul care se ocupă de susținerea probei.
Același link o să fie transmis și printr-un mesaj pe grupul de WhatsApp format cu (și pentru) candidații de la un nivel de clasă, în acest scop.
Pentru aplicația GoogleMeet, elevii care nu sunt de la CNLR trebuie să-și facă conturi google (dacă nu au un astfel de cont). Doar așa vor putea accesa întâlnirea. Conturile cu cnlr.ro ale elevilor din Colegiul L. Rebreanu sunt conturi google.
După ce se începe, camera și microfonul elevilor rămân permanent activate. Microfoanele se închid și se deschid ulterior, la recomandarea profesorului. De asemenea camera să fie orientată spre elev și zona de lucru (foile pe care scrie). Dacă nu sunt îndeplinite aceste condiții, elevul poate fi exclus din probă.
Se va da primul subiect, după care se acordă un anumit timp pentru a rezolva și redacta soluția pe o singură foaie A4 (și pe o singură parte). La finalul timpului alocat se face o poză solutiei scrise, pe care s-a scris numele și școala, care se trimite la numărul de WhatsApp anunțat în acest scop. Apoi se continuă cu al doilea subiect, rescpectiv cu al treilea, procedând analog ca la primul.
Dacă este folosită aplicația Zoom, este posibil să primiți pauze între subiecte. Dacă este folosită aplicația Meet, programul probei va fi fără întrerupere, așa că să fiți pregătiți pentru a sta activi două ore. Este permisă hidratarea, prin urmare puteți avea pregătite sticluțe cu apă, sau ... căni cu ceai.